Project
COLO
Location
North Shore, Auckland

FLOOR AREA HOUSE 180 square metres

BEDROOMS 4

BATHROOMS 2

CLADDING Shadowclad

Paul and I contacted Box™ to discuss a potential knock-down and rebuild on our property. We had consulted with two other design and build companies and chose Box™ because of the way they consulted and genuinely listened to our ideas and requirements – and because of their design. Paul and I both have successful business backgrounds and we have very high expectations. Service is key – especially for me. From the time we contacted Box™ in the outset through to the completion of our Box™ house, we found all of the Box™ team welcoming, attentive, willing to go the extra mile and as good as their word – without exception. Following completion of our house several major issues have come to light which need rectifying, mainly due to a sub-contractor not completing work as specified. Service really shows up when there are problems and this is where Box™ has been outstanding, they have fronted up and honoured their word, handled the issues by clearly communicating with us and are providing ongoing solutions. I have found them outstanding in this regard.
Paul and Ali
related articles
Project
COLO
Location
North Shore, Auckland

Stunning views of Auckland Harbour Bridge!

This house was a wonderful solution to a sloping site with tight boundaries but a wonderful view back over Auckland Harbour Bridge. The house replaced the original 1990’s leaky home. Having lived in the old house for a while, the owners understood that the new house needed to be re-oriented to make the most of the sun, hence the large covered and uncovered deck areas.

The house delivers for a growing family and is a great example of what can be done on a constrained urban site where the view and the sun are in conflicting directions. The house also contains many Box™ accents – open ply stairs, plywood cabinetry, built-in furniture not to mention full-height glazing and doors for that perfect flow.